Dah tahun 2018, Tipah masih tertipu lagi….?

BAYANGKAN SOFA IDAMAN ANDA MENGELUPAS, PECAH DAN KELIHATAN HODOH WALAUPUN BARU BERUSIA SETAHUN DUA. SEDIHKAN…?

Hati siapa yang tak hancur bila sofa yg dibeli, disangkakan kulit asli tetapi rupanya kulit tiruan atau kulit buatan. Perasaan siapa yg tak kecewa bila sofa melihat sofa di ruang tamu mulai mengelupas kulitnya, terkikis warnanya serta kelihatan pecah.

Rasa kecewa dan malu juga bila tetamu bertandang ke rumah dan melihat sofa di ruang tamu kelihatan hodoh dan buruk walaupun sebenarnya sofa baru berusia setahun dua.

MASIH RAGU RAGU MANA NAK CARI SOFA YG DI BUAT DARI KULIT ASLI (GENUINE LEATHER)…?

Jom ke showroom kami di Bukit Jelutong hari ini supaya anda boleh melihat sendiri kualiti kulit yang kami gunakan pada ke semua sofa-sofa buatan ROYALE CHESTERFIELD.

Di ROYALE CHESTERFIELD, kami hanya menggunakan kulit asli / genuine leather bagi kesemua sofa-sofa buatan kami. Kami TIDAK menggunakan sebarang material campuran seperti Casa Leather, micrtofibre leather atau Bonded Leather apatah lagi PU leather bagi mengekalkan kualiti kesemua sofa-sofa buatan kami.

Datanglah sekarang ke showroom ROYALE CHESTERFIELD hari ini untuk melihat, merasa dan alami pengalaman anda sendiri sehingga puas hati dengan kualiti material kami.

ROYALE CHESTERFIELD
https://royalechesterfield.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *